7 april 2019

Benefietconcert: Muziek uit het hart

Zorg dat u er bij bent!

Health Foundation Limburg organiseert op zondag 7 april een benefiet concert. Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zullen rasartiesten als Suzan Seegers,  Gé Titulaer, Carla Maffioletti (sopraan), Morschi Franz (tenor), Jack Vinders, Thei en Marij, Radomir Vasiljevic met het Balkan Orchestra, Enzo Kok, Martin Hurkens en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor samen met Harmonie Concordia uit Melick voor een muzikale topmiddag zorgen. De presentatie is in handen van Fabiënne Nijsten. Hun talent, hartstocht en podiumervaring brengen zij onbaatzuchtig op de bühne om u een prachtmiddag te bezorgen.

Kaarten besteld u hier.

Hartverwarmend

De gehele opbrengst van dit concert gaat naar een bijzonder goed doel. Onderzoek in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen naar het voorkomen en behandelen van plotse hartstilstand en reanimatieonderwijs. Onderzoek dat letterlijk levens redt.

Krachtenbundeling

Hart en vaat onderzoekfonds Limburg van de Health Foundation Limburg en Maastricht UMC+, hebben hun krachten gebundeld in de strijd tegen hart- en vaatziekten. De twee organisaties zetten zich in om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten en het belang van meer geld voor onderzoek.

Meer informatie is te vinden in onderstaande document.