28 september 2019

Loop met je dokter

Op 28 september a.s. vindt de 11 editie van Loop met je dokter plaats.

Dit wandelevent is voor hartpatiënten, hun families en vrienden, maar ook voor iedereen die graag wandelt. Samen met cardiologen en artsen wordt er 5 of 10 km gewandeld in het Limburgse landschap.

Nog steeds wordt een hoog aantal mensen in Limburg door een hart- of vaatziekte getroffen. Een zorgwekkend gegeven dat onze volle aandacht verdient. Artsen en onderzoekers van het Hart+Vaat Centrum/Maastricht UMC+ en Zuyderland en huisartsen uit de regio strijden tegen dit ernstige probleem, maar hebben uw hulp hard nodig. Meld u nu aan voor Loop met je dokter en steun hiermee de strijd tegen hart- en vaatziekten.

We starten op 28 september bij een prachtige locatie; de kasteelhoeve van Kasteel Borgharen te Maastricht. De inschrijving begint om 12.00 uur en we gaan genieten van een optreden van Sambaband Amistura. Jack Vinders zingt en presenteert waarna de wandelingen voeren naar Itteren waar we de lunch gebruiken. Bij terugkeer in Borgharen luisteren en kijken we onder het genot van een drankje naar optredens van Frans Theunisz en Angelina!

Dit evenement mag je niet missen. Hieronder enkele sfeerbeelden van Loop met je Dokter 2018