Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

15.000 deelnemers live verbonden met EVC

Op 7 en 8 maart vond de 24ste European Vascular Course en de 4e European Cardiovascular Course plaats in Maastricht. Maar liefst 15.000 deelnemers waren online aanwezig.

Op 7 en 8 maart vond de 24ste European Vascular Course en de 4e European Cardiovascular Course plaats in Maastricht.  Maar liefst 15.000 deelnemers waren online aanwezig. Een aantal deelnemers boekten digitale stoelen en konden zo online aanwezig zijn en  communiceren met de docenten.  Duizenden anderen besloten om als gast 1 of meerdere sessies bij te wonen. 

Tijdens de cardiovasculaire cursus (ECC) werden verschillende hart en vaat workshops en operaties getoond,  zoals een hartklepvervanging en aortachirurgie. Een nieuwe workshop werd toegevoegd aan het programma: Bij de workshop chirurgische anatomie van het hart werden varkensharten ontleed en met een slokdarm echo werd een zeer gedetailleerde benadering van het hart en de vaten getoond.

Wij hebben veel geleerd van de deelnemers en zij van ons. De rol van studiopresentator en moderator hebben de cursusleiders met veel enthousiasme opgepakt” aldus Dr.  Ehsan Natour, directeur van de European Cardiovascular Course. Wij bedanken alle deelnemers en hopen iedereen weer in 2022 live te mogen verwelkomen in Maastricht.

De European Cardiovascular Course was een groot succes, met dank aan:

Sluit de enquête