Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Carina Pernot nummer 2 bij de verkiezing PA-er van het jaar

Tijdens de verkiezing "PA van het jaar" werd onze nummer 1 Carina Pernot 2de. Zij werd maar liefst door 4 verschillende collega's genomineerd.

Onze nummer 1 Carina Pernot werd 2de bij de verkiezing "PA van het jaar". Het was een nek-aan-nek-race met de winnaar, met uiteindelijk maar 4 stemmen verschil. 

 

De NAPA organiseerde ook dit jaar de verkiezing "PA van het jaar". Collega's konden een PA (physician assistant) die zich op een uitzonderlijke wijze inzet voor het vak voordragen. In het totaal leverde dit 7 nominaties op. Carina Pernot, PA-er veneuze chirurgie van het Hart+Vaat Centrum/Maastricht UMC+ werd maar liefst door 4 collega's voorgedragen. Hulde en lof voor deze zeer betrokken en vakinhoudelijk deskundige. Zij wordt op handen gedragen zowel door patiënten als door collega's. Proficiat Carina wij zijn ontzettend trots op jou. 

Op donderdag 8 november j.l. werd de winnaar bekend gemaakt. Op de foto alle genomineerde met helemaal links op de foto onze nummer 1: Carina Pernot en 3de van rechts de winnaar van de NAPA: Milou van Ingen. 

Milou, Carina en alle anderen van harte gefeliciteerd!

 

Sluit de enquête