13 juni 2018

Drs. N. Lencer en Dr. J.W. Sells, achterwacht en supervisor van het jaar

Maandagochtend 11 juni jl.  was de ochtendbesprekingsruimte drukbezocht.  Nietsvermoedend werd er op uitnodiging van Prof. dr. Crijns gestart met de 'calamiteitenbespreking' totdat er duidelijk werd gemaakt dat we hier allemaal om een andere reden zaten, namelijk: de uitreiking van de jaarprijs. Supervisor & Achterwacht van het jaar. 

Drs. N. Lencer en Dr. J.W. Sells in de prijzen

Supervisor van het jaar: dr. Jan-Willem Sels. Hij werd omschreven als dynamisch, makkelijk benaderbaar, is enthousiast om je iets te leren en blijft kritisch meedenken. Dr. Sels, gefeliciteerd! 

De top 3 supervisor van het jaar:

  1. dr. J.W. Sels 
  2. dr. J. Ubachs
  3. drs. T. Delnoij 

Achterwacht van het jaar: drs. Nicole Lencer. Zij werd omschreven als altijd goed bereikbaar, heeft een voorbeeldfunctie en geeft advies afgestemd op het niveau van de assistent. Ze stimuleert het 'team-gevoel' in de dienst. Dit doet ze door aan het einde van een dienst te bellen om te vragen hoe het gegaan is en bedankt de dienstdoende voor de prettige dienst. Gefeliciteerd!

De top 3 achterwacht van het jaar:

  1. drs. N. Lencer 
  2. drs. R. Theunissen
  3. dr. V. van Empel

Als winnaar ontvingen dr. J.W. Sels en drs. N. Lencer een wisselbeker én een naamkaartje met de gekregen titel. Beiden zijn supertrots op hun gewonnen prijs!

Tijdens het maken van onderstaande foto op de eerste hart hulp werd de wisselbeker dan ook vol trots getoond aan de medewerkers op de afdeling.
Voor alle andere cardiologen, aftellen naar volgend jaar. 

 Trots op hun gewonnen prijs