Dyon de Vreede ontvangt vrijwilligersprijs Maastricht

Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor Maastricht, maar zeker ook voor ons centrum. Maastricht zet met de vrijwilligersprijzen 'Sterren van Maastricht' vrijwilligers in het zonnetje die zich op een bijzondere en creatieve manier hebben ingezet voor hun medemens. Dyon de Vreede onze vaste vrijwilliger ontving de prijs in de categorie "zorg".

Dyon is al jaren vrijwilliger van en voor ons centrum. Hij richtte de lotgenoten avond Hart&Vaat café op, is vaste vrijwilliger van ons  Hart en vaat onderzoeksfonds Limburg (Heath Foundation Limburg) en is lid van ons patiëntenpanel. Alle reden dus dat Claire Priem (lid van het patiëntenpanel) en Sandra Smids-Agricola (Vaat laborant van HVC) Dyon nomineerde en met succes. 

Op vrijdag 10 februari kreeg Dyon de prijs uit handen van wethouder Alex Meij.  Vanuit het Hart+Vaat Centrum waren medewerkers en leden van het patiëntenpanel aanwezig. Dyon werd enorm verrast en voelde zich heel erg vereerd. Dyon we willen je nogmaals danken voor al je inzet in en voor het Hart+Vaat Centrum. 

De mediabron waarnaar verwezen wordt ontbreekt en moet opnieuw ingevoegd worden.
Sluit de enquête