8 februari 2021

Hartchirurg Ehsan Natour stuwende kracht achter Stichting Stilgezet

Als mensen een ingrijpende medische behandeling ondergaan, staat hun leven als het ware stil. Hartchirurg Ehsan Natour maakt zich sterk voor meer mentale ondersteuning en is de stuwende kracht achter Stichting Stilgezet. "Ik maak het ongelofelijk vaak mee dat patiënten zich alleen voelen met hun angsten na bijvoorbeeld een hartinfarct of een hartoperatie". 

Dr. E. Nathour stuwende kracht achter Stichting Stilgezet

In De Limburger vertelt hij hoe mensen nog van te voren goed in het leven stonden, zonder zorgen en nu als het ware de diepte induikelen.Lees meer over zijn missie op de website van Stichting Stilgezet*. 

Artikel De Limburger Ehsan Natour Stichting Stilgezet

 

 

*Stichting Stilgezet is een initiatief opgericht door dr. Ehsan Natour, cardio- en vaatchirurg, met als extra aandachtsgebied aortachirurgie. Vakgebieden waarbij het in de meeste gevallen gaat om een ingrijpende, vaak levensreddende medische behandeling die voor grote impact zorgt. Niet alleen bij de patiënt, maar ook bij hun naasten en betrokken behandelaars. Het leven van de patiënt en zijn/haar familieleden en vrienden wordt als het ware ‘stilgezet’.