Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Speciale editie EP Europace tijdschrift

In April 2021 is een speciale editie van het EP Europace tijdschrift verschenen. Deze speciale editie met als titel ‘Innovations and Paradigm Shifts in AF Management’ is uitgegeven ter gelegenheid van het afscheid van Prof. dr. H. Crijns*.

In April 2021 is een speciale editie van het EP Europace tijdschrift verschenen. Deze speciale editie met als titel ‘Innovations and Paradigm Shifts in AF Management’ is uitgegeven ter gelegenheid van het afscheid van Prof. dr. H. Crijns*.

Het bevat een reeks overzichtsartikelen over verschillende aspecten van boezemfibrilleren waar Prof. dr. Crijns de afgelopen 20 jaar, naast zijn rol als hoofd van de afdeling cardiologie, veel onderzoek naar heeft gedaan. Prof. dr. Kevin Vernooy, Dr. Jordi Heijman, en Prof. dr. Isabelle van Gelder (UMC Groningen) waren de guest-editors voor deze editie, waar veel (oud-) HVC en CARIM onderzoekers, alsmede internationaal bekende collega’s van Prof. Crijns aan hebben bijgedragen. Meer informatie over de speciale editie is te vinden op de EP Europace website.

*Prof. Crijns is op 8 december met pensioen gegaan en was sinds 2001 hoofd van de afdeling cardiologie. 

Sluit de enquête