Praktische informatie

Routebeschrijving

Bezoekadres

Maastricht Hart+Vaat Centrum
P. Debyelaan 25
6229 HX Maastricht 

Vind de weg in het ziekenhuis

Op onze interactieve plattegrond geeft u aan naar welke afdeling in het ziekenhuis u wilt gaan. Vervolgens wordt er dan voor u een plattegrond gemaakt die u kunt bekijken of uitprinten. 

interactieve plattegrond Maastricht UMC+

De weg naar het ziekenhuis

Het Maastricht UMC+/Hart+Vaat Centrum is gelegen in Randwijck - wijk 29 - en is goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Volg de borden MUMC+.

Met de auto
Als u met de auto vanuit de richting Eindhoven komt, neemt u op de A2 afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'. Komende vanaf Luik neemt u op de A2 richting Eindhoven eveneens afslag 55 'academisch ziekenhuis Maastricht'.In de komende jaren wordt er in Maastricht op grootschalige wijze gewerkt aan de ondertunneling van de A2. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het ziekenhuis. Kijk voor een overzicht van de wegwerkzaamheden in Maastricht en de provincie op www.maastrichtbereikbaar.nl

Met de trein
U neemt de trein naar station Maastricht Randwijck. Op het perron gaat u met de trap omhoog naar de uitgang. Uit het station komend, gaat u naar rechts. Na ongeveer vijf minuten lopen kunt u links via de glazen loopbrug (ingang Noord) naar het ziekenhuis. Er is bewegwijzering aanwezig. Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl of www.veolia-transport.nl.

Met de fiets
Onder het parkeerdek van het ziekenhuis bevindt zich een bewaakte fietsenstalling waar u tegen betaling van € 0,50 per dag uw fiets kunt stallen.

Met de bus of taxi
Voor informatie over de dienstregeling van de stads- en streekbussen zie www.veolia-transport.nl.

Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292OV. In het Maastricht UMC+ vindt u een OV-chipkaart oplaad- en ophaalpunt. Hier kunt u het saldo van uw OV-schipkaart opladen en bestellingen ophalen. Het oplaad- en ophaalpunt vindt u in de gang van de Serrehal naar het poliplein (naast de pinautomaat).

 

 

 

 

Wat vindt u van deze pagina?