Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.
Anja Thehu

Ga terug

Anja Thehu-Mulder

lid patiëntenpanel Hart+Vaat Centrum

Aandachtsgebieden

  • vaatchirurgie

Contact

Curriculum vitae

Mijn naam is Anja Thehu-Mulder, ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen Kevin en Ricardo. Hobby's zijn handwerken, lezen en kamperen. Ook vier ik graag Carnaval en zit ik in het bestuur bij de BCL. Zelf heb ik bij verschillende afdelingen van het De Wever Ziekenhuis naderhand Atrium MC gewerkt. In 1994 ben ik gestopt met werken. In 2006 ben ik gediagnostiseerd met een tumor op de amandel waarvoor chemoradiatie. Nu  vervul ik nog functies op vrijwillige basis.

Zo heb ik bij Stichting Klankbord gezeten, bij de Patiënten Adviesraad van het IKNL en in de Cliëntenraad van Maastro Clinic gezeten. Sinds een aantal jaren ben ik lid van het patiëntenpanel van het Comprehensive Cancer Center van het MUMC+. 

Ik ben bekend met het Hart+Vaat Centrum door mijn ouders (beiden ondergingen een hartoperatie), mijn schoonvader (hij kreeg een ICD), en mijn oudste zoon (hij kreeg een chip voor zijn hartritmestoornissen). 

Zelf heb ik in 2021 te horen gekregen dat ik een aneurysma van de Carotis Interna heb, waarvoor ik onder controle ben en blijf. 

Door de kennis die ik in de loop van de jaren heb op gedaan hoop ik in het Patiëntenpanel van het Hart+Vaat Centrum, waar ik sinds april 2022 lid van ben, een mooie bijdrage te kunnen leveren voor de patiënt. Het onderwerp samen beslissen staat bij mij hoog in het vaandel.

Sluit de enquête