Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Trombosedienst

Priklocatie en contact

Hoe zijn wij te bereiken?

Wij zijn gehuisvest in het zgn. Noordgebouw van het Maastricht UMC+ en makkelijk met het openbaar vervoer, fiets, te voet en de auto te bereiken.  Een beschrijving hoe u ons per auto kunt bereiken, vindt u hier of in het document onderaan de pagina. 

Ons adres is: J. Bechlaan 113, 6229 GR Maastricht 

Telefoonnummer: 043-3877800 van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Wij zijn buiten kantooruren bereikbaar voor spoedgevallen, dit wil zeggen informatie die metéén van belang is voor uw gezondheid. Voor algemene vragen en meldingen kunt u mailen naar: trombosedienst.maastricht@mumc.nl

Waar en wanneer kan ik terecht?

Bloedafname kan op de volgende manieren en locaties uitgevoerd worden:

  • De poli van de Trombosedienst start om 8.00 uur en duurt tot 10.30 uur en van 14.00 uur tot 15.00 uur. Indien u geen werknemersverplichtingen hebt, verzoeken wij u om na 9.00 uur te komen, zodat werkende patiënten op tijd naar hun werk kunnen gaan. Wij streven ernaar om u binnen een half uur te prikken; dit is met name afhankelijk van of u rondom feestdagen gecontroleerd wordt, of u op een piekmoment komt prikken of op een moment dat er veel nieuwe patiënten zich aan hebben gediend. Graag uw begrip en dank voor uw medewerking.
  • Dagelijks kan er op werkdagen ook op Annadal van 8.00 uur tot 12.00 uur geprikt worden. Als u een paar dagen vóór of na de controledatum ook bloed voor uw specialist of arts moet laten prikken, kunt u dat beter allemaal tegelijk doen op bijvoorbeeld Annadal. Het doseeradvies krijgt u gewoon weer van ons.
  • Trombosedienst
    Er zijn prikpunten bij u in de regio, die voorlopig gesloten zijn, uitgezonderd hiervan is Meerssen (‘De Ketel’, 8.30 uur, vrijdagen).  U bent op deze locatie te gast.
  • Indien u de bloedafname bij één van onze regionale prikpunten laat doen, vragen wij u om privacy-gevoelige informatie telefonisch door te geven of deze informatie door te geven tijdens een bezoek aan onze poli aan de J. Bechlaan of op Annadal.

Voor een patiënt die bij ons komt prikken bepalen wij de INR en het doseeradvies. Dat geldt ook voor een patiënt van ons die bij een andere trombosedienst gaat prikken. Dit is een landelijke afspraak in verband met patiëntveiligheid.

Documenten

Sluit de enquête