Wanneer komt u in het Hart+Vaat Centrum?

Er zijn veel klachten die te maken hebben met problemen rondom uw hart en vaten. Het ziektebeeld heeft te maken met chronische klachten of problemen die langzaam zijn ontstaan en zich steeds nadrukkelijker manifesteren. Het gaat dan om de volgende ziektebeelden:

Wanneer u met deze klachten bij uw huisarts komt, beslist deze of een bezoek aan het Hart+Vaat Centrum (HVC) nodig is. Hij/zij schrijft een verwijzing uit voor een van de specialisten werkzaam in het Hart en Vaat Centrum. (U kunt dus geen afspraak bij ons maken zonder verwijzing van een huisarts).

Wanneer u door uw huisarts wordt doorverwezen naar het Hart+Vaat Centrum, worden de consulten en onderzoeken die u daar vervolgens krijgt door alle zorgverzekeraars vergoed. Informeer voor specifieke behandelingen altijd eerst bij uw zorgverzekeraar of u deze vergoed krijgt. De totale behandeling van onderzoeken, van eenvoudige medische ingrepen tot complexe hartoperaties, kunnen in het HVC worden uitgevoerd.

Natuurlijk kunt u ook met acute problemen te maken krijgen zoals een hartinfarct of een herseninfarct. Ook dan krijgt u direct met het Hart+Vaat Centrum te maken.  

Sluit de enquête